Interesse in onze school ?

U bent u altijd welkom voor een rondleiding door onze lagere school en/of kleuterschool. Wij geven u ook graag een woordje uitleg over onze visie en werking.
Graag vooraf even een afspraak maken (03 484 30 87).

Indien u uw zoon en/of dochter wenst in te schrijven, neemt u ook best contact op met de directeur of het secretariaat van de school voor een afspraak
(03 484 30 87). Gelieve de Kids ID of isi+kaart mee te brengen.

Je kleuter kan tussen 2,5 en 3 jaar op een van de volgende 7 instapdata naar de kleuterschool:

• De 1ste schooldag na elke schoolvakantie:  na de zomer-, herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie
  • De 1ste schooldag van februari
  • De 1ste schooldag na Hemelvaartsdag

Wordt je kind 2,5 jaar op een instapdatum, dan mag het al vanaf die dag naar school.

Op onze website vindt u meer uitleg over de werking van onze kleuterschool. Ook de kijkmomentjes vindt u daar terug.

Via onderstaande link kan je berekenen vanaf wanneer je kleuter mag instappen in de kleuterschool:

Nieuwsflits

Wij willen graag alle leerlingen en ouders bedanken voor het fijne schooljaar.
Geniet van jullie welverdiende vakantie!

Wil je graag een bezoekje brengen aan onze school. Dat kan!
Kom langs of maak een afspraak bij de directie.

Schooljaar 2022-2023

Facultatieve verlofdagen: